Felújítási megoldások

 
Konyha-burkolas-lakasfeújítás.
 
Ha felújítást tervez, megéri a burkolás kivitelezésére kiemelt figyelmet fordítani. A burkolás nagy hozzáértést, pontosságot és szakértelmet kíván. A minőségi alapanyagok használat és a minőségi munka hosszú távon kifizetődik, mert ezáltal lesz otthona szebb, jobb és kényelmesebb, amit sok éven át élvezhet.
 
 

A kültéri burkolás során figyelembe kell vennünk, hogy a burkolófelületek ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. Fontos, hogy a burkolólap elég vastag legyen, mert különben hamar megrepedhet és felválik.

 

A kíváló összhatás eléréséhez érdemes lakberendező tanácsát is kikérni. Sokszor egy egyszerű ötlettől lesz az otthonunk különleges, személyreszóló és egyedi. Ha vannak saját elképzelései, azt pedig tanácsos másokkal megosztani, és véleményüket kikéri

 

A legtöbb család nem engedheti meg magának, hogy teljes lakásfelújításba kezdjen. Így mi arra is vállalkozunk, hogy akár egy-egy helyiséget varázsoljunk újjá, amíg Ön a többi helységet használja. Fő erényünk a gyorsaság, korrektség és természetesen a tiszta környezet.

 

Fürdőszoba felújítás

 Ez a helység az, amelyhez több szakiparág tudása szükséges, akár a vízvezetékek cseréjéről, a gipszkarton álmennyezet, a szellőztető rendszer kiépítéséről vagy a kád oldalának felfalazásáról és annak ívben való burkolásáról legyen szó.Leggyakrabban felújítás alá kerülő helység az lakásfelújítás során a fürdőszoba és toalett felújítása vagy átépítése.A fürdőszoba illetve a mellékhelység felújításának legtöbbször az az oka, hogy a csempe elöregedett (berepedt, lepattant) a fuga elkoszolódott vagy kiesett. De gondoljunk csak bele, a legtöbb vegyszert, fertőtlenítőt ezen a helyen használjuk, talán az indokoltnál többször és nagyobb mennyiségben is. 

 

A legújabb trendeknek megfelelően használjuk és ajánljuk az építőanyagokat, nem jelenthet számunkra kihívást egy a Magyarországon még nem is ismert technológia, mert mikorra az otthonába kerülünk, az újdonságot már ismerni fogjuk!

 

Konyhafelújítás

A konyha felújítása is a komplex feladatok közé tartozik. Itt is szükség van a különböző iparágak összehangolt együttműködésére. Az konyhabútor elkészítésében és tervezésében az asztalos csapatunk áll rendelkezésére. A vizesblokkok áthelyezésben vízvezeték-szerelő kollegánk fog helytállni. Valamint, a konyha járólapját is szeretné megújítani, akkor pedig az hideg-burkolási szakemberünkben bátran megbízhat. Kérjen árajánlatot a főbb paraméterek megadásával. Például: csempe vésése oldalfalról illetve padlózatról (m2), falbontás (m2), víz-villany szerelés esetén hány kiállást szeretne, járólap és oldalfal burkolása (m2), festés (m2)

 

Nappali

A nappalink az a hely, ahol legtöbbet tartózkodunk, így a felújítás erre a helységre esik leggyakrabban. Van ahol elég egy új festés, néhány gipszstukkó vagy rejtett világítás. De a nappali teljes felújítása is szóba kerülhet a padlózat cseréjével, az elektromos vezetékek megújításával és új kiállások kiépítésével.  Bármely munkafolyamatról van szó, szívesen segítünk ötleteinkkel és eddig megszerzett tapasztalatainkkal!


Gyerekszoba

A sok lakásban a kisgyermek érkezésével kerül kialakításra a gyerekszoba. Ilyenkor gondosan eltervezzük, hogy milyen átalakítással lehetne a meglévő szobát a gyermek vagy gyermekek számára biztonságossá és kényelmessé tenni. A szobák falait érdemes halvány színűre festeni, de egy fal lehet élénkebb színű is. A költséghatékonyabb megoldás, ha a festett falakat egy gyermekmintás bordűrrel dobjuk fel! Aki megengedheti magának választhat különböző tapéta családokból, amelyekben egymással fantasztikusan harmonizáló színek, formák és képek összhangja teszi varázslatossá a gyerekszobát!A gyerekszobába kerülő bútorok gyártását megoldjuk amivel akár egyedi megolásként a gyermekek örömére a mindennapjaikat vidáman és boldogan élhetik.